City Boutique la “Kasta Morrely Fashion Week 2015”

City Boutique a prezentat cea mai recenta colectie la “Kasta Morrely Fashion Week 2015” – o combinație confortabilă între stil clasic și modern, materiale brute, naturale și detalii subtile.

Continuă să citești City Boutique la “Kasta Morrely Fashion Week 2015”

Pielea naturala – curatare si intretinere

Ne dorim sa va bucurati cat mai mult timp de accesoriile voastre, de aceea ne-am gandit ca ar fi de ajutor cateva informatii si sfaturi privind intretinerea acestora.

Continuă să citești Pielea naturala – curatare si intretinere

Accesoriile creative City Boutique

In buticul nostru www.cityboutique.ro regasesti genţi, portofele, curele, centuri si hamuri fashion, brăţări si coliere, esarfe din piele, portcarduri, brelocuri, tocuri pentru pixuri şi ochelari, huse pentru tablete, smarthone-uri si carti, semne de carte, toate create din materiale de cea mai bună calitate prin imbinarea lucrului manual cu tehnologia contemporana.

Continuă să citești Accesoriile creative City Boutique

De ce handmade, de ce personalizat si nu altceva?

Am avut deseori diferite discutii despre diferentele dintre produsele de serie si produsele in editie limitata, unicat si lucrate manual si ne-am gandit sa facem un rezumat a ceea ce au transmis cei cu care am vorbit.

Continuă să citești De ce handmade, de ce personalizat si nu altceva?

Spring Fashion Walk 2014 , Chisinau

Noi modele ale accesoriilor City Boutique au fost prezentate in premiera la Spring Fashion Walk 2014 , Chisinau

In prima zi de primavara, Chisinau a devenit Capitala modei pentru o zi. Brandurile de textile, incaltaminte si accesorii si-au dat intalnire in cadrul celei de-a cincea etitie a show-ului de moda Moldova Spring Fashion Walk 2014, iar cei indragostiti de fashion au fost martori la cel mai stilat eveniment al anului.

Continuă să citești Spring Fashion Walk 2014 , Chisinau